Op een plek met een bijzondere geschiedenis.

G7 Dinerbox

We zijn helemaal klaar voor de heropening met heel veel nieuwe ideeën, gerechten, opgefrist interieur, terras. Helaas zullen we nog heel even moeten wachten voor we jullie weer in ons restaurant mogen ontvangen. Dat is de reden dat we weer een thuismenu gemaakt hebben net zoals 1 jaar geleden toen we ons eerste thuismenu maakten voor jullie.

G7 Restaurant Sittard

Sinds 2018 verwennen we in het hartje van Sittard in een relaxte sfeer gasten met pure, eerlijke gerechten van regionale herkomst voor een goede prijs-kwaliteit. Er wordt gewerkt met een dagelijks wisselend menu met verrassende, eigentijdse gerechten en verse ingrediënten.
Om ook ons steentje bij te dragen aan het milieu werken we zoveel mogelijk met duurzame producten. We telen een groot deel van onze groenten en kruiden zelf!

Of het gaat om een romantisch diner voor twee, een groepsdiner of een bedrijfsborrel in het Gruizenkerkje: je gaat altijd met een glimlach naar huis.

Menu

Er wordt gewerkt met een regelmatig wisselend menu waarin porties, geuren en smaken op elkaar worden afgestemd. Geen traditioneel menu, maar verrassende, eigentijdse gerechten met verse ingredienten die de markt ons brengt. Zijn er dieetwensen dan stellen we het op prijs om deze aan ons kenbaar te maken.

Contact

Gruizenstraat 7, Sittard
info@g7foodanddrinks.nl
046 – 423 37 25

Iemand een leuke avond cadeau doen? We hebben ook cadeaubonnen!